keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Odotettua postia Planilta

Sain jo tällä viikolla tiedot Plan-kummilapsestani kuvan kera! Kerroin toiveissani Planille haluavani mieluiten kummilapsekseni pienen pojan Aasiasta, koska itselläni on 1-vuotias poika. Ja toiveeni toden totta toteutui ja tämä on minusta suorastaan uskomatonta - kummilapseni on vain 20 päivää nuorempi kuin Hakki! Hän asuu Filippiineillä ja hänen nimensä on Francis-bern.

Olen parhaillaan laatimassa kuvatilausta Ifolorille saadakseni ensimmäiseen kirjeeseeni kummilapselle mukaan kuvia, lähinnä Hakista.. Ei kait minulta oikein muita kuvia löydykään. Yksi valitsemistani kuvista on tuo tässäkin postauksessa mukava oleva hyvin tuore otos tältä viikolta. Kirjeenkirjoitusenglanti on "vähän" ruosteessa, mutta sitä on mukava verrytellä näin mukavan asian merkeissä. Olisi hienoa, jos tämä kummius toimisi niin, että saisin aina aika ajoin tietoja Hakin ikäisen lapsen kuulumisista toisella puolella maapalloa. Että Hakilla olisi ikään kuin kasvukumppani täysin toisenlaisessa kulttuurissa ja olosuhteissa. Katsotaan, miten käy, mutta olen todella toiveikas ja - INNOISSANI!
Kirjallinen yöpöytä: L.M. Montgomery, Marigoldin lumottu maailma
Olen ollut L.M. Montgomeryn tyttökirjojen tyytyväinen lukija, erityisesti silloin vuosia vuosia sitten, mutta vieläkin L.M. Montgomeryn kirjojen taika toimii. Marigold kehittyy kirjassa pikkulapsesta nuoreksi tytöksi, ja Marigoldin kyky nauttia täysin siemauksin elämästään välittyy lukijallekin. Lapsen huolet ovat lapselle musertavia, mutta selviävät turvallisten aikuisten huomassa. Tämä kirja palauttaa itsellekin mieleen, millaista oli olla lapsi. Tarpeellinen muistutus aina silloin tällöin..! Suosittelen kirjaa nostalgisten tyttökirjojen ystäville, tämä on rauhallinen, kaunis tarina.

Ei kommentteja: