lauantai 23. toukokuuta 2009

Huvittelemassa

Minä, Hakki, Lenni ja hänen äitinsä teimme jälleen jo perinteeksi muodostuneen puuharetken, jonka kohteena oli tällä kertaa Hakaniemen torin alla sijaitseva Leikkiluola. Leikkiluola on sisähuvipuisto, varmaankin samantyylinen näiden Hoplopien ja HopStopien kanssa, mutta paha varmuudella sanoa, kun noista jälkimmäisistä ei ole kokemusta. Vielä... Leikkiluolassa on oma pienten alue, jonkinmoinen peliautomaattialue, pari trampoliinia sekä monta komeaa pomppulinnaa. Hakki ja Lenni eivät vielä ymmärtäneet lainkaan pomppulinnojen päälle vaan tutkivat lähinnä heille suunnattua pienten aluetta, ja pääsymaksukin oli näiltä pieniltä tarjonnan vähäisyyden vuoksi pienempi. Mutta tarjonta oli silti riittävää, eivät Hakki ja Lenni huvittuakseen vielä niin kummoisia juttuja tarvitse.

Menimme Leikkiluolaan heti aamusta huvipuiston avattua ovensa, ja olimmekin jonkin aikaa paikan ainoat asiakkaat. Pian tuli myös yksi tyttö mummunsa kanssa. Tila ei ole erityisen suuri, joten oli hyväkin, että ihmisiä ei ollut sen enempää. Ja melua Leikkiluolaan tuli riittävästi jo isotehoisista ilmastointilaitteista! Leikkiluolassa oli pienten alueella hyvin pieni pallomeri, ja sitten toisaalla myös suurempi, jonne Hakki ei halunnut / rohjennut mennä! Lenni sen sijaan lähti rohkeasti aavallekin pallomerelle, mikä oli tilanteena vähän uusi. Yleensä Hakki syöksyilee päättömänä ja varomattomana paikasta toiseen Lennin ollessa enemmän tarkkailevalla kannalla. Mutta näköjään molemmissa pojissa on molemmat puolet!

Hakki ja Lenni eivät vielä osaa leikkiä yhdessä, vaan seuraavat toistensa tekemisiä etäämmältä. Toivottavasti voimme vielä vielä joku päivä nähdä sen tilanteen, kun jo vauvana yhteiset puuharetket aloittaneet kaverit oppivat leikkimään yhdessä. Kun noin puolitoistatuntisen huvittelun jälkeen teimme lähtöä Leikkiluolasta, saapui sinne iso ryhmä varmaankin kouluikäisiä lapsia. Oli hyväkin lähteä alta pois. Me olimme huvitelleet tarpeeksi - tällä erää!

Ei kommentteja: