perjantai 2. huhtikuuta 2010

Pääsiäismuna

Minä olen pääsiäismuna. Pyöreä ja vähän kömpelö, ja sisälläni on yllätys. Nykyään tämän sortin yllätystä voi vähän kurkkia etukäteen, ja kuvassa on noin 3 cm pitkä jalkaterä, jolla Hakin pikkusisarus potkii mahaani. Uteliaana ihmisenä halusin myös tietää, onko tulossa tyttö vai poika, ja jos tulokas ei ole onnistunut sumuttamaan kätilöä täydellisesti, niin Hakki saa pienen siskon. Tiedon saatuani kävin heti hankkimassa tyttärelleni hauskan punasävyisen potkupuvun..!

Meillä oli tehty jo jonkinmoinen periaatepäätös, että tähän perheeseen ei tule enempää lapsia. Että Hakki jää ainoakseni, ja isänsä rajaa lapsiluvun neljään. Toisin siis kävi. Tämä on ilman muuta enemmän tunteen kuin järjen päätös, mutta kaikesta huolimatta nyt 41-vuotiaana odottajana olen valtavan onnellinen siitä, että saan vielä toisen lapsen. Elämän kulkua ei voi ennustaa ja kaikenlaista voi tapahtua, mutta minä teen parhaani sekä Hakin että hänen siskonsa eteen. Sen voin kaikesta sydämestäni luvata.

Nyt on siis luvassa jonkin aikaa myös odotuskuulumisia. Tulokasta kutsutaan "Syysomenaksi". Olen voinut hyvin, toistaiseksi ei ole ollut pahoinvointia suurempia hankaluuksia. Elokuussa Hänen Aurinkoisesta Korkeudestaan tulee isoveli. Vielä asiasta ei ole hänelle puhuttu, mutta valmistelu on aloitettava kesän mittaan. Projekti "Isoveljeksi" on siis myös suunnitteilla!

Mutta nyt pääsiäismuna toivottaa kaikille oikein iloista pääsiäistä!

5 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Olipas kiva lukea näin ihana uutinen! Paljon onnea! :O)

tuttiina kirjoitti...

Oi mikä ihana uutispommi! Onnea paljon koko perheelle ja raskauteen!

knarpette kirjoitti...

Kiitos onnitteluista! Kyllähän tämä hienolta tuntuu, vaivoineen kaikkineen..!

T kirjoitti...

Heiii - ihana uutinen! Sydämelliset onnittelut!!!

tuttiina kirjoitti...

Muistaakos se pääsiäismuna muuten tätä? http://knarpette.blogspot.com/2009/09/luopumisen-tuska.html

Taisit heitellä ne vauvavaatteet turhaan pois/eteenpäin...? No, saatpahan ainakin uusia vaatevaraston halutessasi tyttömäiseksi :)