torstai 30. joulukuuta 2010

Luistimilla

Hakki sai joululahjaksi luistimet ja kypärän. Kypärä oli heti niin tärkeä, että se pyrittiin ottamaan mukaan jopa sänkyyn. Nyt kun on kunnon talvi, pääsi luistimiakin pian kokeilemaan. Hänen Aurinkoisen Korkeutensa Isä vei pojan luistelemaan ensimmäistä kertaa, ja toisella kertaa oli mukana myös Tampereelta käymään tullut, jääkiekkoa harrastava puoliveli. Minäkin olin tällöin todistamassa Hakin luistelua kentän laidalla Pampulan nukkuessa vaunuissa.

Kyllähän Hakki pyllähteli, ja luistelu oli vielä vain hyvin pientä kävelyä jäällä. Pelaaminen kiinnosti kovasti, joten luistelija seisoi mielellään paikallaan, ja odotti, että sai kiekon mailansa lapaan. Ihan hyviä vetoja hän jo lähetti.. Todettakoon, että en ole itse erityisen kiinnostunut jääkiekosta, mutta hyvää liikuntaahan se on. Ja tässä muodossa vielä ihan hauskaakin!

Ei jäällä vältytty myöskään itkulta. Välillä tuli luistelijalle paha mieli. Mutta hyvin hän aina itse nousi jäältä ylös, ja peli jatkui...

Kirjallinen yöpöytä: Stephenie Meyer, Epäilys
Vampyyrisaagan kolmas osa ei ollut edellisen veroinen. Tämän kirjan parasta antia olivat vampyyrien ja ihmissusien historian kuvaukset ja heidän elämänsä erityispiirteiden selvittäminen. Bella haluaa edelleen palavasti kuolemattomaksi vampyyriksi vampyyripoikaystävänsä rinnalle, mutta jotkut vampyyrielämän tosiasiat saavat sentään vähän miettimään. Syytä onkin! Mutta ei ole helppoa ihmissusillakaan. Kyllä se on vielä se neljäskin osa jossain vaiheessa luettava.

2 kommenttia:

tuttiina kirjoitti...

Vau! Hakki onkin aika poika luistelemaan! Ei Nea vaan vielä ilman tukea pystyssä pysynyt... :)

Onnea (aika todella paljon myöhässä) myös teidän kolmivuotiaallenne :) Pitkälti samanlaiselta kuulostaa meno siellä kuin täälläkin, ainakin tuon uhmailun myötä (mm. edellinen postaukseksi jouluun liittyen)

On pitänyt jo pitkään kommentoida tänne, aina se vaan on jäänyt kun pitäisi sisään kirjautua ja se kestää niin kauan ettei ikinä muka ole aikaa odotella... :S

knarpette kirjoitti...

Tuttiina, minäkin olen kovasti seurannut teidän kuulumisia ja ihaillut Nean etevyyttä! Nämä ihanat ja haastavat kolmevuotiaat..!