perjantai 24. joulukuuta 2010

Joulukorttiprojekti

Minä pidän joulukorteista. Ja pidän kovasti myös niiden tekemisestä. En ole mikään askartelija, mutta jollain lailla persoonallisen kortin pyrin vuosittain lähettämään. Suurimmassa roolissa ovat valokuvat. Tänä vuonna minä luonnollisesti halusin lähettää iloisen tonttukuvan molemmista lapsista yhdessä.. Ne, jotka ovat meiltä joulukortin saaneet, tietävätkin, ettei sellaista tullut! Yllä olevassa kollaasissa on kokoelma epäonnistuneita tonttukuvayritelmiä. On vaikea saada toimiva kuva kummankin lapsen osalta, ja tässä nyt vielä viimeisen virheen teki valaistus, joka oli tunnelmallisen asemasta tunkkainen ja hämärä.

Luovuin yhteiskuva-ajatuksesta kokonaan ja päätin liimata joulukortteihin kaksi valokuvaa, molemmista lapsista omansa. Hakki esiintyy valokuvissa Tampereen mummun tekemässä pingviinipuvussa. Puku tehtiin ryhmiksen halloween-juhlia varten, joissa oli "eläinasupakko". Eli niin minä sitten palellutin poikaparkaa hetken pihalla pingviiniasuisena, alle kun ei mahtunut kovin paljon lämmikettä. Pampulan kohdalla pysyin tonttukuvateemassa. Joulukorteissa eivät ole juuri nämä tässä postauksessa olevat kaksi kuvaa, mutta hyvin vastaavat.


Näiden kuvien kera toivotan teille kaikille, jotka tämä blogi tavoittaa, OIKEIN ILOISTA JA TUNNELMALLISTA JOULUA! Kiitos, että olette olleet kiinnostuneita elämästämme. Tapaamisiin!

Ei kommentteja: