torstai 22. heinäkuuta 2010

Sairaalassa, sairaalasta, sairaalaan...

Elämä AVO-potilaana päättyi viime sunnuntaina, kun labratulosten perusteella oltiin sitä mieltä, että takaisin osastolle vaan.. Ja siellähän sitä on sitten oltu, mutta tänään pääsin kotilomalle: illaksi ja yöksi kotiin! Aamulla palaan sairaalaan. Tilanteeni on jokseenkin sekava, tauti ei ole niin paha, että synnytystä tarvitsisi vielä käynnistää, mutta ei niin hyvä, että pääsisin kotiin. Ja vaikea on sanoa, miten kauan tässä vielä menee.

Hakin suhteen olen eniten murheissani. Nyt poikkeustilanne hänen elämässään alkoi jo ennen vauvan syntymää, eikä elämä enää edes palaa ennalleen. Uutta tavallista arkea etsitään sitten vauvan kera, kun hän tulee maailmaan. Voi kun onnistuisin tässä niin, että Hakin maailma säilyisi onnellisena ja turvallisena mullistuksista huolimatta.

Kirjallinen yöpöytä

Pauliina Susi, Pyramidi
Pidän Pauliina Suden tyylistä kirjoittaa. Ja kirjat kyllä tempaavat mukaansa. Mutta verkostomarkkinoinnin maailmasta kertovan Pyramidin juoni ei minusta kyllä ollut reilu. Tunsin lukijana tulleeni huiputetuksi. Mutta ehkä se oli tarkoituskin?

Cecelia Ahern, Suoraan sydämestä
Kevyttä kesälukemista ja mukavaa ajanvietettä myös sairaalapotilaalle! Kirja olisi kyllä saanut olla tiiviimpi, mutta kyllä tästä ihan hyvä mieli tuli. Verenluovutus on hieno asia - ja tässä kirjassa se johtaa taianomaisiin seurauksiin sekä luovuttajan että veren saajan kohdalla. Positiivinen kirja.

Ei kommentteja: