torstai 4. kesäkuuta 2009

Liukas lippis

Meillä se ei sitten pysy tuo lippis päässä, ei sitten millään. Joka kerta, kun ulkona erehtyy sanomaan Hänen Aurinkoiselle Korkeudelleen poikkipuolisen sanan, esimerkiksi vain lyhyesti "ei", lentää lakki. Kun nappaat hänet syliin lopettaaksesi karkureissun tai viedäksesi kaverin sisään (ystävällisestä kutsusta ei luonnollisestikaan tapahdu mitään), harotaan jo päätä ja varmasti saat vielä kurkotella rimpuileva mötikkä sylissäsi maahan poimiaksesi talteen niin kovin liukkaan lippiksen. Mitä ilmeisimmin olisi tarpeen hankkia sellainen kesähattu, jossa on nauhat leuan alla.. Siinäpä sitten kiukuttelija ihmettelisi (ja kiukustuisi lisää), kun lakki ei lennäkään.

Alla oleva kuva on on otettu vaatteiden vuoksi. Minä päädyin kerrankin hankkimaan Hakille valitettavan kalliit Me & I -asusteet: työkalukuvioisen t-paidan ja polvihousut. On ne kyllä hienot. On. Kyllä siinä sitten kelpaa napostella viinirypäleitä noin tyylikkäänä. Pysyi hetken lippiskin päässä...

Kirjallinen yöpöytä: Liza Marklund, Paikka auringossa
Nyt on uusinkin todella hyvä Marklund luettu! Kirja sijoittuu nimensä mukaisesti aurinkoon, suurimmaksi osaksi Espanjan aurinkorannikolle. Eräs ystäväni lähti aivan vasta lomailemaan Marbellaan, mikä lisäsi kiinnostusta paikkakuvauksiin. Dekkarin aiheina ovat huumerikollisuus ja rahanpesu, ja tässä kirjassa löysi paikkansa moni edellisissä dekkareissa auki jäänyt langanpää. Kannattaa siis nautiskella Marklundit järjestyksessä!

1 kommentti:

tuttiina kirjoitti...

Neankin hattu lentää aina päästä pois kun kielletään tai kaikki ei mene oman mielen mukaan: Sitten neiti vain poseeraa että "katsos äiti kun mie olin kovis ja otin hatun pois!"